A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою в рамках впровадження Концепції «Нова українська школа»

Дата: 10.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 83

10 грудня 2021 року проведено онлайн семінар з теми «Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою в рамках впровадження Концепції «Нова українська школа», в якому взяли участь вихователі закладів дошкільної освіти Теплицької та Соболівської ТГ.

Консультант Центру Людмила Мащук акцентувала увагу на виконанні вимог Державного стандарту «Базового компонента дошкільної освіти» щодо наступності між дошкільною та початковою освітою. Директор комунального закладу Теплицької селищної ради «Степанівський заклад дошкільної освіти» Тетяна Кравчук ознайомила з методами роботи, прийомами та засобами, які використовують працівники закладу. Зокрема досвідом роботи поділились вихователі Олена Соловей, Тамара Кисельова та Наталія Токар, які показали фрагменти занять з використанням цеглинок LEGO, паличок Кюїзенера, блоків Дьєнеша та прийомів мнемотехніки.

Сподіваємось, що педагоги поглибили свої знання з питань інноваційних технологій, вдосконалили практичні та теоретичні навички і надалі розвиватимуть креативне мислення та бажання самовдосконалюватися.



« повернутися

Вхід для адміністратора