A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: українська мова та література

Дата: 12.05.2022 15:30
Кількість переглядів: 60

Продовжуємо серію семінарів в онлайн-форматі з учителями -предметниками, які будуть працювати у 5-х класах з 1 вересня 2022 року. 12 травня 2022 року відбувся вебінар для учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: українська мова та література». Педагоги обговорили особливості впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти, проаналізовали модельні навчальні програми з мовно-літературної галузі, підручники, розроблені для 5-х класів НУШ, ознайомились з процедурою проведення Національного мультипредметного тесту.

Учителі опорного закладу «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» Тетяна Попова та Олена Заіка поділились власним досвідом пілотування НУШ у 5 класі.

Під час зустрічі обговорили окремі питання завершення навчального року, зокрема проведення підсумкового (річного, семестрового) оцінювання.

Матеріали заходу та модельні навчальні програми для базової середньої освіти розміщені на сторінці спільноти вчителів української мови та літератури на сайті КУ Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» за посиланням http://teplyk.cprpp.org.ua/



« повернутися

Вхід для адміністратора