A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Консультування, як запорука педагогічного зростання.

Дата: 15.03.2023 16:52
Кількість переглядів: 37

     Безупинний рух вперед – запорука педагогічного зростання. У сучасних умовах розбудови системи освіти важливого значення набуває творчий розвиток педагога, його продуктивна професійна діяльність, успішне навчання та виховання дітей. 

       З метою консультування, надання методичної допомоги, підвищення рівня компетентностей педагогів, працівниками  КУ Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проводяться  семінари, вебінари та інші заходи.

 У період з 14 лютого до 15 березня 2023 року відвідано 23 уроки у педагогів закладів освіти Теплицької та Соболівської ТГ, які атестуються. Учителі поділились своєю майстерністю, напрацюваннями та досвідом, що є результатом творчого пошуку, новизни та педагогічного професіоналізму.

        Кожен учитель зумів показати систему своєї роботи. Педагогічні працівники продемонстрували використання інноваційних технологій та ІКТ в освітньому процесі, майстерно поєднали різні види і форми  навчальної діяльності, створювали в процесі навчання проблемні й нестандартні ситуації, широкі можливості для розвитку розумових здібностей школярів, пам’яті, логічного і критичного мислення, інтуїції, уяви, формували в учнів здатність  висловлювати власну точку зору та поважати думки інших, використовували традиційні та інтерактивні методи навчання, розвивали в учнів уміння аналізувати, порівнювати, узагальнювати, робити висновки



« повернутися

Вхід для адміністратора