A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Засідання професійної спільноти філологів

Дата: 04.01.2024 16:23
Кількість переглядів: 20

    4 січня 2024 року відбулось засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури ЗЗСО Теплицької та Соболівської ТГ.

    У рамках засідання учителі-філологи презентували колегам свої доробки щодо реалізації діяльнісного підходу у викладанні української мови та літератури, розвитку критичного мислення, використання сучасних онлайн-ресурсів на уроках словесності.

    Олена Чорнобай, вчителька української мови та літератури Метанівської філії І-ІІ ступенів опорного закладу «Соболівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Соболівської сільської ради» провела змістовний майстер-клас «Використання технології сторітелінг на уроках української мови та літератури».

     Директор КУ Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Світлана Риженко акцентувала увагу присутніх щодо питань проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році,  зауважила на необхідності подолання освітніх втрат, ознайомила з результатами ІІ етапу ХХІХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.



« повернутися

Вхід для адміністратора