A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Вітаємо переможців ІІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 18.01.2024 08:38
Кількість переглядів: 16

          12 січня 2024 року відбувся ІІІ етап (обласний) ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови та літератури.

    Цьогоріч у конкурсі взяли участь Вікторія Пастушенко, учениця 11 класу ОЗ «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1», яка здобула І місце  та Мар`яна Ставчук, учениця 9 класу цього ж опорного закладу і посіла ІІ місце.

   Вітаємо переможців учнів та учителів Попову Тетяну Дмитрівну, Заіку Олену Миколаївну, які їх підготували. Переможці конкурсу отримають щомісячні стипендії Теплицької селищної ради.

   Пишаємось та бажаємо успіхів Вікторії Пастушенко у Всеукраїнському (фінальному) ІV етапі конкурсу.

     Конкурс об`єднує талановитих учнів та дає можливість молодому поколінню ще раз звернутись до художнього спадку Кобзаря, а також продемонструвати рівень своєї творчості.

    Дякуємо Збройним силам України, що маємо можливість продовжувати плекати свої традиції і дбати про виховання молодого покоління.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора