A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Новини

Вебінар учителів історії

30 березня 2023 року відбувся вебінар «Особливості навчання історії в умовах Нової української школи» для  учителів історії закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад.

10:47 31.03.2023

Семінар учителів природничого циклу

29 березня 2023 року на базі опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» відбувся семінар «Формування педагогічної компетентності у викладанні природничих наук» для учителів природничого циклу закладів загальної середньої освіти закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад:

14:40 30.03.2023

Вебінар учителів української мови та літератури

       17 березня 2023 року відбувся вебінар «Нові підходи до викладання предметів мовно-літературної галузі на засадах Концепції Нової української школи», в якому взяли участь 25 учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської ТГ.

15:19 17.03.2023

Консультування, як запорука педагогічного зростання.

     Безупинний рух вперед – запорука педагогічного зростання. У сучасних умовах розбудови системи освіти важливого значення набуває творчий розвиток педагога, його продуктивна професійна діяльність, успішне навчання та виховання дітей. 

16:52 15.03.2023

Вебінар вихователів закладів дошкільної освіти

14 березня 2023 року відбувся  вебінар  «Організація розвивального середовища в сучасних реаліях», в якому взяли участь педагогічні працівники закладів дошкільної освіти Теплицької та Соболівської ТГ. Працівники КЗ Теплицької селищної ради «Теплицький заклад дошкільної освіти «Сонечко» поділились досвідом роботи в сучасних умовах, методами та формами організації розвивального середовища щодо забезпечення різнобічного розвитку дітей.

16:02 14.03.2023

Семінар учителів зарубіжної літератури

1 березня 2023 року відбувся вебінар для учителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської ТГ «Нові підходи до викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі на засадах Концепції НУШ». Учасники вебінару: - проаналізували програму, підручник із зарубіжної літератури для 5 класу; - обговорили ключові компетентності на уроках; - поділились практичним застосуванням формувального оцінювання; - отримали цінні поради від практичного психолога щодо способів подолання стресу в учасників освітнього процесу.

09:29 06.03.2023

Семінар "Діяльність ІРЦ в системі супроводу дітей з ООП: актуальні питання"

27 лютого 2023 року в рамках співпраці КУ Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" та КУ Теплицької селищної ради "Теплицький інклюзивно-ресурсний центр"  відбувся семінар "Діяльність ІРЦ в системі супроводу дітей з ООП: актуальні питання". У роботі взяли участь практичні психологи, соціальні педагоги та асистепнти вчителів (вихователів) закладів освіти Теплицької та Соболівської ТГ.  Директор ІРЦ ознайомила учасників зустрічі з планом семінару та висвітлила актуальні питання з аспектів інклюзивної освіти й поділилась досвідом роботи установи. Фахівці інклюзивно-ресурсного центру обговорили рекомендації щодо стратегій навчання в інклюзивних класах дітей з різними типами труднощів, приділивши значну увагу  роботі з дітьми, які мають аутистичні прояви, фізичні і функціональні освітні потреби.

15:41 28.02.2023

Методичний подіум для працівників ЗДО

З метою надання консультативної та методичної допомоги працівникам закладів дошкільної освіти Теплицької та Соболівської ТГ відділом дошкільної освіти КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" 28 лютого 2023 року проведено інтерактивний методичний подіум "Актуальні питання дошкілля". Учасники заходу розглянули питання:

15:37 28.02.2023

Семінар учителів трудового навчання

Сьогодні, 17 лютого 2023 року, відбувся семінар вчителів трудового навчання ЗЗСО Теплицької та Соболівської ТГ «Нові підходи у викладанні трудового навчання у 5-х класах Нової української школи».

15:33 17.02.2023

Вебінар "Атестація та підвищення кваліфікації у сфері освіти: особливості та сучасні вимоги"

    15 лютого 2023 року відбувся вебінар «Атестація та підвищення кваліфікації у сфері освіти: особливості та сучасні вимоги», в якому взяли участь заступники з навчально- виховної роботи закладів загальної середньої освіти, завідувачі філій опорних закладів, директори закладів дошкільної освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад.

15:51 16.02.2023

Вхід для адміністратора