A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Новини

Співпраця ІРЦ із закладами освіти в рамках нових підходів та змін в інклюзивному освітньому просторі

В рамках співпраці комунальної установи Теплицької селищної ради «Теплицький інклюзивно-ресурсний центр» із комунальною установою Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 13 січня 2022 року відбувся круглий стіл в онлайн-форматі «Співпраця ІРЦ із закладами освіти в рамках нових підходів та змін в інклюзивному освітньому просторі».

14:46 13.01.2022

Оновлення змісту позашкільної освіти в контексті сучасних тенденцій

23 грудня 2021 року відбувся онлайн семінар «Оновлення змісту позашкільної освіти в контексті сучасних тенденцій», в якому взяли участь 40 педагогів Теплицької та Соболівської ТГ: керівники гуртків Теплицького будинку дитячої творчості, педагоги-організатори, вчителі образотворчого мистецтва та трудового навчання, вчителі початкових класів. Заступник директора з навчально-виховної роботи БДТ Лариса Миколайчук ознайомила учасників семінару з роботою позашкільного закладу та «родзинками» надбань своїх колег.

16:37 23.12.2021

Для учителів початкових класів тренером Іриною Дзюнею проведено навчання за програмами спецкурсів

18 грудня 2021 року на базі опорного закладу «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» для учителів початкових класів тренером Іриною Дзюнею проведено навчання за програмами спецкурсів за напрямами: здійснення формувального оцінювання учнів, впровадження діяльнісних та ігрових методів навчання, використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання. У тренінгу взяли участь 29 педагогів закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад.

11:39 20.12.2021

Cупервізія у філіях опорного закладу «Соболівська ЗШ І-ІІІ ступенів» та КЗ «Великомочульська ЗШ І-ІІІ ступенів»

Супервізія – це вимога сьогодення. Вона допоможе учителям початкових класів реалізувати цілі та завдання НУШ, долати труднощі та зростати професійно.

16:28 14.12.2021

Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою в рамках впровадження Концепції «Нова українська школа»

10 грудня 2021 року проведено онлайн семінар з теми «Забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою в рамках впровадження Концепції «Нова українська школа», в якому взяли участь вихователі закладів дошкільної освіти Теплицької та Соболівської ТГ.

15:08 10.12.2021

Онлайн-конференція за участі працівників обласної станції юних натуралістів та учителів біології закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад

  Сьогодні, 25 листопада 2021 року, відбулась онлайн-конференція за участі працівників обласної станції юних натуралістів та учителів біології закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад. Педагоги ознайомились з організацією та проведенням природоохоронної роботи в сучасних умовах, масовими заходами з квітництва та народознавства, організацією роботи на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках.

14:57 25.11.2021

Супервізія для учителів початкових класів опорного закладу Теплицької селищної ради та його філій

     З 16 по 21 листопада 2021 року проведено супервізію для учителів початкових класів опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» та його філій: Маломочульської, Пологівської, Комарівської І-ІІ ступенів. Сподіваємось, що супервізія допоможе нашим педагогам успішно впроваджувати концепцію Нової української школи.

17:00 19.11.2021

Зустріч супервізора Галини Савчук з учителями початкових класів

    12 листопада 2021 року супервізором Галиною Савчук проведено зустріч з учителями початкових класів комунального закладу Теплицької селищної ради «Степанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів». Здійснено навчально-методичний супровід професійної діяльності педагогів, надано консультації з питань впровадження НУШ, звернено увагу на освітнє середовище.

16:35 12.11.2021

Ознайомлення супервізора Галини Савчук з досвідом роботи учителів початкових класів

    9-10 листопада 2021 року супервізор Галина Савчук ознайомилась з досвідом роботи учителів початкових класів Залузької філії І-ІІ ступенів ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №2» та опорного закладу «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №2», зазначила позитивні сторони і напрями покращення їх професійної діяльності, надала допомогу у розробленні плану професійного розвитку педагогічних працівників.

15:02 10.11.2021

Cупервізія з актуальних питань реалізації реформи НУШ

     4-5 листопада 2021 року для вчителів початкових класів Бджільнянської філії І- ІІ ступенів опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №2» проведено супервізію з актуальних питань реалізації реформи НУШ, метою якої є професійний та особистісний розвиток педагогів.

15:07 05.11.2021

Вхід для адміністратора