A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа Теплицької селищної ради "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Новини

Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової середньої освіти (математична галузь) в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа»

29 серпня 2022 року відбулась інформаційно-інструктивна нарада для учителів математики закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової середньої освіти (математична галузь) в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

15:30 29.08.2022

Організація освітнього процесу в 5-х класах ЗЗСО на уроках предметів мистецької галузі

26 серпня 2022 року відбулась інформаційно-інструктивна нарада для учителів музичного та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Організація освітнього процесу в 5-х класах ЗЗСО на уроках предметів мистецької галузі». Педагоги обговорили впровадження Державного стандарту базової середньої освіти (мистецька галузь), проаналізували модельні навчальні програми, підручники для 5-х класів НУШ.

16:26 26.08.2022

Інформаційно-інструктивна нарада для учителів трудового навчання «Організація освітнього процесу в 5-х класах ЗЗСО на уроках предметів технологічної галузі»

25 серпня 2022 року відбулась інформаційно-інструктивна нарада для учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Організація освітнього процесу в 5-х класах ЗЗСО на уроках предметів технологічної галузі». Педагоги обговорили впровадження Державного стандарту базової середньої освіти (технологічна галузь), проаналізували модельні навчальні програми, підручники для 5-х класів НУШ.

16:45 25.08.2022

Особливості організації освітнього процесу на уроках інформатики у 5 класі НУШ

06 червня 2022 року відбувся вебінар для учителів інформатики закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості організації освітнього процесу на уроках інформатики у 5 класі НУШ». Педагоги обговорили особливості впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти (інформатична галузь), проаналізували модельні навчальні програми, підручники для 5-х класів Нової української школи.

09:49 07.06.2022

Психолого-педагогічний вебінар "Співпраця психолога та педагога в роботі з дітьми під час війни"

30 травня 2022 року відбувся вебінар для працівників психологічної служби та класних керівників закладів освіти Теплицької та Соболівської ТГ «Співпраця психолога та педагога в роботі з дітьми під час війни». Консультант Центру Людмила Мащук розкрила основні аспекти психологічного впливу та наслідки війни на психічне здоров`я людини. Педагоги розглянули методичні рекомендації надання першої психологічної допомоги (ППД) та де і як її можна надавати, а також рекомендації щодо забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах війни.

14:50 30.05.2022

Результати І та ІІ етапів першого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2022» у номінації «Основи правознавства»

У лютому 2022 року відбулись І та ІІ етапи першого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2022» у номінації «Основи правознавства», в якому взяла участь вчителька опорного закладу «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №2» Житовоз Валентина Євгенівна. Відповідно умов та порядку проведення конкурсу пройшла конкурсні випробування:

14:57 23.05.2022

Особливості викладання предметів громадянської та історичної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ

17 травня 2022 року відбувся вебінар для учителів історії закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості викладання предметів громадянської та історичної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ». Педагоги обговорили особливості впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти, проаналізували модельні навчальні програми, підручники для 5-х класів Нової української школи.

16:37 17.05.2022

Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: іноземна мова

13 травня 2022 року відбувся вебінар для учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: іноземна мова». Педагоги обговорили особливості впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти, проаналізовали модельні навчальні програми, підручники, розроблені для 5-х класів НУШ.

15:36 13.05.2022

Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: українська мова та література

Продовжуємо серію семінарів в онлайн-форматі з учителями -предметниками, які будуть працювати у 5-х класах з 1 вересня 2022 року. 12 травня 2022 року відбувся вебінар для учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в 5-х класах за новими модельними програмами НУШ: українська мова та література». Педагоги обговорили особливості впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти, проаналізовали модельні навчальні програми з мовно-літературної галузі, підручники, розроблені для 5-х класів НУШ, ознайомились з процедурою проведення Національного мультипредметного тесту.

15:30 12.05.2022

Особливості організації освітнього процесу на уроках предметів природничого циклу у 5-х класах

11 травня 2022 року відбувся вебінар для учителів біології закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад «Особливості організації освітнього процесу на уроках предметів природничого циклу у 5-х класах». Під час зустрічі розглянуто особливості впровадження Державного стандарту базової середньої освіти, який реалізовуватиметься з 1 вересня 2022 року, проаналізовано модельні навчальні програми з природничої галузі. Педагоги обговорили особливості підручників, розроблених для 5-х класів НУШ.

15:17 11.05.2022

Вхід для адміністратора